"Van Eiland naar Wij-land"

***

Als fotografe mee met de nazaten van een voormalig commodore tijdens een bijzonder bezoek aan vliegbasis Woensdrecht. Met toestemming heel veel foto's gemaakt in alle ruimtes, tijdens het theetje bij de kolonel, tijdens de rondleiding per auto over de basis. Onze gastheer, voormalig opleider van piloten, loodste ons op en langs plekken, waar weinigen toegang hebben. We waren 'special guests' en kregen uitleg van instructeurs, stafmedewerkers en mochten er getuige van zijn hoe enkele vliegeniers terugkeerden van een zware trainingsvlucht.

Van Eiland naar Wij-land ... Dat stond ergens op een koperen bordje van een aandenken aan een of andere legerstaf-meeting. We vonden het wel een passende titel voor de dag en voor hoe het verleden samen kan komen met het heden. Alle gekende en de nooit eerder vertelde verhalen vormen de lijnen die 'eilanden' in Verbinding brengen. Een Samen Een zijn. 

Hieronder een impressie van de rondleiding. De andere foto's zijn 'geclassificeerd'. 

DE PILATUS TURBO TRAINER
Parachutes die moeten 'uitademen' na trainingsvlucht ...

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bep | Antwoord 24.10.2013 21.30

Van eiland naar wij-land....dat is een prachtig stukje tekst!
Liefs!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.02 | 22:01

Het is gelukt!

...
21.01 | 23:06

Nu ver boven de 100.000 Baywatchers op www.beschermdekust.nl

...
20.01 | 18:18

We naderen de 100.000 protest-stemmen op www.beschermdekust.nl!

...
20.01 | 16:19

Laat a.u.b. de natuur welke langs onze kust zo mooi is zo blijven. Er is al genoeg natuur verdwenen. Afblijven en zeker niet gaan bouwen!!!!!!!!

...
Je vindt deze pagina leuk